Den trådløse adapter, der ikke er tilsluttet til netværket

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download den trådløse adapterdriver fra fabrikantens hjemmeside. Tilslut din computer til den trådløse router med et Ethernet-kabel for at komme online.

2. < / p>

Åbn i menuen Start og klik på 'Alle programmer.' Find din trådløse adapter og højreklik. Vælg 'Afinstaller' fra pop op-menuen.

3.

Gå til, hvor du downloadede adapterdriveren og dobbeltklik på den for at installere den. Installation skal kun tage et par sekunder.

4.

Klik på Start menuen igen og denne gang gå til 'Device Manager' og 'Update Driver Software.' I vinduet, der åbnes, skal du bladre til den nye driver og markere den. Luk vinduet ud, hvis det ikke lukker automatisk.

5.

Find din trådløse adapter i 'Enhedshåndtering' og dobbeltklik på den for at åbne vinduet til netværksadapterforbindelse.

6.

Indtast dit netværksadgangskode for at blive medlem af det trådløse netværk. Din trådløse netværksadapterdriver er blevet opdateret, og du skal være forbundet til dit trådløse netværk.

Et af de mest almindelige problemer, når en trådløs adapter ikke får forbindelse til netværket, er, at den forkerte driver blev installeret. Trådløse netværkskortdrivere tillader adapteren at kommunikere med computeren. Hvis den forkerte driver er installeret, vandt adapteren 't være i stand til at 'se' netværket eller computeren. For at finde den nyeste driver til din trådløse adapter, skal du besøge producentens websted og søge efter modelnummer og driver.