Hvordan får jeg en computer til at modtage et trådløst internet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af, om du har en trådløs enhed installeret ved at gå til 'Kontrolpanel'. Der skal du klikke på 'Netværk og internetforbindelser' og derefter 'Netværksforbindelser'. Hvis en trådløs enhed er installeret, vil den blive angivet i feltet, og du kan springe til det sidste trin.

2.

Køb en trådløs enhed, hvis ingen er installeret. En trådløs enhed er et stykke hardware, der gør det muligt for din computer at modtage trådløse signaler. En trådløs enhed kan se ud som et almindeligt Ethernet-kort eller en USB-enhed og kan have en ekstern antenne. Kontroller computerproducentens websted for at finde ud af den korrekte trådløse enhed til din computer.

3.

Installer den trådløse enhed. Afhængigt af typen af ​​enhed og computer, er der noget ekstra arbejde kan være nødvendigt. På en bærbar computer kan et trådløst kort simpelthen være slidt på plads. På et skrivebord skal du åbne sagen og indsætte kortet i bundkortet.

p> Installer driverne til enheden. Driverne skal komme på en cd eller en diskette. Indsæt cd'en og se om et vindue dukker op. Hvis et vindue dukker op, skal du følge trinene for at installere drivere til det trådløse netværkskort. Hvis et vindue ikke kommer op, skal du finde det drev, der svarer til din cd-afspiller eller harddisk, i 'Denne computer.' Dobbeltklik på drevet for at åbne det. Find filen 'setup.exe' og dobbeltklik på den . Dette starter guiden, der hjælper dig med at installere driverne. Du skal muligvis genstarte din computer efter installationen.

5.

Find og opret forbindelse til et trådløst netværk. højre hjørne af dig r-skærmen, bemærk ikonet der er knyttet til din trådløse enhed. Det kan være i form af to computere, der ser ud som om de er netværk eller servicebjælker, der gradvist bliver større. Dobbeltklik på ikonet. Dette viser et vindue, der viser en liste over tilgængelige trådløse internetforbindelser. Dobbeltklik på din forbindelse Hvis du ikke har et personlig trådløst netværk, er der gratis tilgængelige.

Tips og advarsler

  • Træk ikke en netværksenhed fysisk i en plads, hvis den ikke går glat. Hvis du gør det, kan det ødelægge enheden og / eller ødelægge bundkortet eller stedet, du forsøger at installere enheden i.
  • Trådløst internet giver folk mulighed for at bevæge sig rundt med deres computere og have uafbrudt adgang til internettet uden en kabelforbindelse, der holder dem tilbage. I de fleste moderne computere, især bærbare computere, installeres trådløse netværksenheder automatisk og skal blot konfigureres. På ældre computere og i mange stationære modeller må du muligvis købe en trådløs netværksenhed for at kunne modtage trådløse signaler.