Hvordan fejler jeg en Avaya-telefon?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du undersøge hardware på din Avaya-telefon. Kig på højttaleren og mikrofonen. Hvis de ser ud til at være beskadiget eller ødelagt, skal du udskifte disse dele med nye.

2.

Se på Avayas telefonens display. Afhængigt af din specifikke Avaya-model kan den være en lille og simpel skærm eller en stor, flerfarvet berøringsdisplay. Hvis skærmen er revnet eller beskadiget, kan det være nødvendigt at købe en ny telefon. Men hvis det eneste, der er brudt, er displayets glas, kan det være muligt at udskifte det i en autoriseret tjeneste.

3.

Kontroller batteriet på din Avaya-telefon, hvis du har en håndsæt trådløs model. Kontroller også batteriet inde i basestationen. Husk, at begge komponenter i Avaya-telefonen skal fungere korrekt, for at telefonen skal fungere. Hvis det er nødvendigt, skal du udskifte batterierne og derefter kontrollere, om din IP-telefon fungerer.

4.

Tryk på tasten 'Mute' på din Avaya-telefon og derefter numrene '8439 #. ' På dette tidspunkt vil du se en liste over forskellige funktioner, der starter fra telefonens IP-adresse, serverens DHCP-adresse til opkaldsadministratoradressen. Hvis f.eks. Nummeret efter DHCP er meget større end 15, er der et problem med DHCP-serveren. I så fald skal du blot fortsætte med at registrere problemet som med enhver anden enhed, der bruger et netværk eller Internet.

5.

Kontroller, om der er et problem med adgang til TFTP-serveren. Sørg for, at TFTP-serveren kører. Så har nogen på en pc adgang til TFTP og bekræft at filerne er tilgængelige. Fjern eventuelle fil- og katalogtilladelser, der deaktiverer TFTP-forbindelsen.

Tips og advarsler

  • Når du fejler din Avaya-telefon, skal du benytte lejligheden til at indstille forskellige funktioner, f.eks. opkalds-id, opkaldspark, opkaldsoverførsel og forskellige applikationer, som f.eks. vejrrapport og livenyheder.
  • En Avaya-telefon er en IP-telefon, der bruges til at foretage opkald via et IP-netværk, normalt internettet. Avaya-telefonen bruger som alle andre IP-telefoner Voice Over IP-teknologien til at foretage opkald via internettet. Mens almindelige telefoner bruger et PSTN-system, bruger IP-telefoner en internetprotokol eller et IP-system. IP-telefoner kan enten ligne almindelige telefoner eller trådløse telefoner, eller de kan være softwarebaserede. Avaya-telefonen er en af ​​IP-telefonmodellerne fremstillet af Avaya Inc, et af de største teleselskaber i Unites States.