Hvordan øger jeg hastighedsforbindelsen mellem delte drev i et netværk?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' på skrivebordet, og klik derefter på 'Kør' fra startmenuen.

2.

Type ' regedit 'i tekstboksen og tryk på' Enter 'tasten. Dette vil starte registerredigereren.

3.

Klik på pilikonerne ud for sektionsoverskrifterne for at udvide sektionen og navigere gennem registreringsdatabasen.

4

Naviger til følgende registreringsdatabase: 'HKEY\_LOCAL\_MACHINE / Software / Microsoft / Windows / Aktuel version / Explorer / RemoteComputer / NameSpace'.

5.

Højreklik på registernøglen '{D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF}' og vælg 'Eksporter'. Dette vil bede dig om at eksportere og gemme registreringsdatabasenøglen, hvis du skal gendanne den senere.

6.

Højreklik på registernøglen '{D6277990-4C6A-11CF -8D87-00AA0060F5BF} 'en anden gang, og vælg' Slet '. Dette fjerner denne nøgle fra registreringsdatabasen og forhindrer Windows i at scanne fjerndrev til planlagte opgaver.

7.

Genstart computeren for at gøre det muligt for ændringerne at finde sted.

Tips og advarsler

  • Du må ikke redigere noget, du er usikker på i dit register. Hvis du ændrer de forkerte ting i dit register, kan det medføre problemer med computer og software.
  • Når du deler filer på harddiske via et netværk, kan du få adgang til data og oplysninger på den computer fra enhver anden computer, der er tilsluttet netværket. Men når du forsøger at oprette forbindelse til et eksternt drev på et netværk, kan du opleve et øjeblik med forsinkelse. Dette skyldes, at Windows søger den eksterne harddisk til planlagte opgaver. Du kan redigere en post i computerens registreringsdatabase for at deaktivere denne scanning og hurtigere din forbindelse til delte netværksdrev.