Hvordan opretter jeg et hjemmedatametværk?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut routerens strømforsyning til bagsiden af ​​enheden og til et stikkontakt.

2.

Tilslut et Ethernet kabel (en skal medtages af routeren) fra modemet til routerens bagside. Tænd for modemet (hvis det ikke allerede er på). Tænd for routeren.

3.

Slut et andet Ethernet-kabel fra routeren til din computers Ethernet-port.

4.

Åbn en webbrowser (det er ligegyldigt hvilken som helst). Få adgang til routeren ved at indtaste adressen fra routerens brugervejledning. I de fleste tilfælde er standardadressen for adgang til routeren 'http://192.168.1.1.' Du skal måske indtaste et brugernavn og en adgangskode. , henvises til brugervejledningen, da dette kan variere mellem routerproducenter.

5.

Følg de vejledninger, der er givet om, hvordan du opretter et sikkert trådløst netværk. Du skal oprette en SSID udsendelsesnavn (netværksnavn) og sikkerhedsadgangskode (netværksadgangskode). Juster alle andre indstillinger som angivet i den vejledende vejledning. Klik på 'Gem u0026 gt; Anvend. 'Når indstillingerne er blevet gemt, oprettes dit trådløse hjemmenetværk.

6.

Afbryd Ethernet-kablet fra din computer. Vælg' Start u0026 gt; Opret forbindelse til. 'Vælg' Vis alle 'for at se alle tilgængelige trådløse netværk inden for rækkevidde. Vælg det netværk, du netop har konfigureret, og klik på' Connect. 'Indtast netværksadgangskoden, du oprettede, og klik på' Connect 'igen. Gentag dette trin for hver ekstra computer på dit netværk.

Et hjemmenetværk giver dig mulighed for at forbinde flere computere i dit hus til hinanden og til internettet. Dette gør det muligt for familiemedlemmer at dele en enkelt netværksforbindelse og dele filer mellem hinanden. Oprettelse af et hjemmenetværk er enkelt; alt du behøver er en aktiv internetforbindelse og en trådløs router for at sprede forbindelsen i hele huset.