Sådan bruges en smartphone til at forbinde din bærbare computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et USB-stik (Universal Serial Bus) på en lokal computerbutik. Sæt den ene side af USB'en i din telefon og den anden side ind i en ledig USB-åbning på din bærbare computer. Dette stik gør det muligt for disse to maskiner at kommunikere med hinanden og udveksle data.

2.

Tryk på ordet 'Start' på din telefon. Vælg derefter at dele en onlineforbindelse. Sørg for at vælge 'USB', når fremgangsmåden til internetforbindelse vises.

3.

Indstil din smartphone til at fungere som en forbindelsesenhed med din bærbare computer, når du rammer tilslutningsfunktionen på din bærbare computer. Naviger til computerens kontrolpanel og tryk på fanen, der angiver 'Netværksforbindelser.' Opret derefter en ny forbindelse mellem netværk.

4.

Se på den nederste del af computerskærmen for at sikre, at der findes en onlineforbindelse. Du må muligvis vente et par sekunder, fordi denne forbindelse kan tage lidt tid at dukke op på din bærbare computer. Men hvis du ikke har aktive aktive netværk på det tidspunkt, starter hele forbindelsesprocessen alene.

5.

Test din bærbare computer for at sikre, at den fungerer online. Når du kommer på internettet, skal du gå til din foretrukne sociale medieportal for at sikre, at du har en onlineforbindelse. Hvis du kan gå til forskellige websider, er din internetforbindelse konfigureret korrekt.

Tips og advarsler

  • Mens de fleste smartphones fungerer som modemer, skal du holde Husk at du muligvis skal indlæse ekstra software til at forbinde din telefon med din bærbare computer, afhængigt af hvilken type telefon du bruger.
  • Inden du forsøger at bruge din smartphone som modem til at forbinde din bærbare computer til internettet, bestemme hvilken type data plan du har i øjeblikket. Hvis du har en smartphone plan, der giver dig mulighed for at bruge en betydelig mængde data hver måned, er du velkommen til at surfe på internettet til dit hjertes indhold. Men hvis du har en begrænset dataplan, skal du være forsigtig, når du tilslutter ved hjælp af din smartphone, fordi de ekstra gebyrer kan tilføje meget hurtigt.
  • Online brugere bruger deres bærbare computere til at surfe på nettet i caféer, boliger, gymnasier og andre skoler og endda restauranter, der serverer fastfood. Hvis dit trådløse adgangspunkt ikke fungerer, eller hvis du ikke har adgang til internettet af en eller anden grund, kan du stadig gå online, hvis du ejer en smartphone.