Sådan justerer du Windows Firewall-regler på tværs af netværket

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for computeren og vent på, at skrivebordet skal indlæses.

2.

Slå deling på netværket. Klik på 'Start' og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på 'Alle kontrolpanelelementer' og vælg 'Netværk og delingscenter'. Vælg 'Skift avancerede delingsindstillinger' og klik på hvert afsnit for at tænde delingsindstillingerne for den pågældende sektion. Vælg 'Gem ændringer' for at afslutte og lukke.

3.

Få adgang til Windows Firewall på computeren. Gå til 'Start' menuen og klik på 'Kontrolpanel.' Skriv 'firewall' i søge dialogboksen og klik på 'Windows Firewall' for at indstille netværksreglerne for den indbyggede firewall. Klik på 'Slå Windows Firewall til eller fra' og vælg 'TIL'. Klik på 'OK' for at anvende indstillingerne på tværs af netværket.

4.

Vælg 'Avancerede indstillinger' under 'Windows Firewall.' Vælg hver fane for at ændre regler og indstillinger for hvert afsnit under 'Windows Firewall.' Klik på 'Gem ændringer', når du har konfigureret firewallreglerne til dine behov.

Windows leveres med en indbygget firewall, der er tilstrækkelig til at beskytte din computer mod sikkerhedstrusler, såsom identitetstyveri. Hvis du bruger Windows-firewall på et netværk, kan du konfigurere firewallindstillingerne og reglerne for at opfylde dine behov.