Sådan opretter du et Belkin Wireless Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk DSL- eller kabelmodemet ved at fjerne strømkablet eller trykke på knappen 'Power'.

2.

Tilslut Belkin trådløst modem på bagsiden af ​​DSL- eller kabelroderen ved at tilslutte et Ethernet-kabel til porten mærket 'WAN' på bagsiden af ​​routeren, efter at kablet er tilsluttet modemet.

3.

Indsæt et Ethernet-kabel bag på Belkin-router og tilslut den anden ende til computerens Ethernet-port.

4.

Tænd for Belkin-modemet. Når modemet er tændt i mindst ti sekunder, skal du tænde for strømmen til kabel- eller DSL-routeren.

5.

Genstart computeren, og åbn webbrowseren efter genstart af computeren har afsluttet.

6.

Indtast '192.168.2.1' i adressefeltet i webbrowseren efterfulgt af 'Enter' -tasten. Belkin Wireless modemkonfigurationspanelet indlæses derefter i web browser.

7.

Vælg menuknappen 'Initial Setup', vælg derefter computerens internetforbindelsestype. De fleste internetudbydere (ISP'er) anvender 'Dynamisk IP' til adressetildeling til brug for hjemme router. Vælg den forbindelsestype, der leveres af din internetudbyder, efterfulgt af menuen 'OK'.

8.

Vælg menupunktet 'Kanaler og SSID' i den primære routerkonfiguration skærm og indtast et unikt navn til det trådløse netværk under menuen 'SSID'. Klik på 'OK'.

Vælg menuen 'Sikkerhed' i den primære konfigurationsmenu, og vælg den sikkerhedstype, du vil bruge til netværkskonfiguration efterfulgt af ' Næste 'menuknap. 'WPA' er en fælles sikkerhedsprotokol til hjemmenetværkssikkerhed.

10.

Indtast en netværksnøgle eller adgangskode til det trådløse, klik på 'Næste menu-knappen og derefter' Gem ændringer 'for at fuldføre Belkin modemkonfigurationen.

Belkin trådløse modemmer er designet til at blive brugt i hjemmet eller i små virksomheder og uddannelsesmiljøer. Belkin-trådløse modemmer er designet til at understøtte 802.11 trådløs internetprotokol og understøtte webbaseret konfiguration og mindst fire Ethernet-porte til hard-wired forbindelser. Modemerne er designet til at understøtte både OS X og Windows operativsystemer. Hvis du vælger at købe et Belkin-trådløst modem, skal du oprette modemet, inden du bruger det med din personlige computer (e).