Sådan opsættes et trådløst netværk via en opkaldsforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din telefonlinje til det modem, som din internetudbyder har stillet til rådighed. Køb en trådløs router og netværkskort fra din lokale elektronikforretning eller velrenommerede online-forretning (se Ressourcer). Brug et Ethernet-kabel til at forbinde modemet til den trådløse router. Følg vejledningen i den vejledning, der fulgte med netværkskortene for at installere trådløse netværkskort i hver computer på netværket.

2.

Placer installationsdisken, der fulgte med den trådløse router og netværkskort i hver computers cd-skuffe. Følg trinvise instruktioner fra cd'en for at installere software og netværksdrivere til routeren og netværkskortene.

3.

p> Konfigurer det trådløse netværk. Gå til menuen 'Start' på en af ​​computere og klik på 'Kontrolpanel.' Skriv 'netværk' i søgefeltet og vælg 'Netværks- og delingsguide.' Klik på 'Opret en ny forbindelse eller netværk 'og vælg' Opret et nyt netværk. 'Klik på' Næste ', og brug opsætningsguiden til at indtaste dine oplysninger og oprette et netværk. Klik på' OK 'for at afslutte og lukke.

4.

Tilføj computere til netværket. Højreklik under Netværk på netværksikonet i meddelelsesområdet for at oprette forbindelse til et netværk. Klik på det netværk, du vil oprette forbindelse til, og vælg 'Connect.'

p> En trådløs netværksforbindelse tillader to eller flere computere at forbinde og dele oplysninger. Du kan bruge en router og Ethernet-kabel til at aktivere en opkaldsforbindelse til et trådløst netværk.