Sådan tilslutter du en router til en T1-linje

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Mål og skær kablet til den rigtige længde. Kablet skal være langt nok til at nå fra T1 'smart' jack til routeren med en lille smule slap for at give en kabelsløjfe i hver ende.

2.

Fjern 3 inches af den ydre isolerende jakke fra hver ende af kablet med en kabelstrimmel.

3.

Fjern hver udsat ledning i kablet. Ret lederne ved at trække dem mellem din tommelfinger og pegefinger. Gør dette for begge ender af kablet.

4. Trim ledningerne jævnt med et par elektriker saks tre fjerdedele i en tomme fra enden af ​​den ydre isolering jakke på begge ender af kablet.

5. Hold en RJ-45 hane ende i den ene hånd med låsefanen vendt væk fra dig. Læng lederne i følgende rækkefølge: hvid / orange, orange, hvid / grøn, blå, hvid / blå, grøn, hvidbrun, brun.

6.

Indsæt ledere i RJ-45-stikket Brug et krympeværktøj til at sikre ledningerne på plads. Gør dette til begge ender af kablet.

7.

Sæt den ene ende af kablet i T1-stikket. anden ende af kablet i din router s internet-port.

Tips og advarsler

  • Pins 1, 2, 4 og 5 er de eneste der bruges til at oprette forbindelse mellem T1 og din router.
  • Et standard gennemgående Ethernet-patchkabel kan bruges til de fleste kørsler under 100 fod mellem din T1-stik og din router. Længere kørsler kan kræve afskærmet Ethernet-kabel for at eliminere kryds talk og interferens.
  • Tilslutning af din router til en T1-linje er let, når du bruger kablet, der følger med din nye router. Du skal blot sætte den ene ende af kablet i internetporten på din router og den anden ende af kablet i din T1-stik. Når kablet, der følger med din router, er for kort eller mangler i gang, behøver du ikke panik. Kabling af et nyt kabel er nemt og kan gøres om få minutter med standard netværkskabler.