Skal jeg installere Front Page Extensions 2002 på min webserver?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

De tilføjer database og anden funktionalitet

Frontpage Server Extensions tillader websteder, der er skrevet i ældre versioner af Microsoft Front Page, til at udnytte flere aktive serveresider funktioner, herunder 'live redigering' af indhold, i stedet for at redigere filer og uploade dem som separate funktioner. De giver også nogle interaktive funktionaliteter med SQL databaser. I teorien kan det være nødvendigt for nogle websider at køre.

De er forældede

Frontpage Server Extensions nåede slutningen af ​​deres levetid for Unix-servere i 2006 og til Microsoft Internet Information Services på Windows Server 2008 i 2007. Microsoft støtter ikke længere dem, giver ikke længere sikkerhedsopdateringer, og de repræsenterer en avenue for sikkerhedsrisici på din webserver.

Bundlinje

Installer dem ikke. Medmindre du 'laver en webside ved hjælp af FrontPage 2002 for at vise nogen' hvordan det var i gamle dage ', er der ingen funktionalitet tilføjet af Front Page Server Extensions 2002, som du bruger. Desuden er oddsene, at der er et sikkerhedshul, der ikke er patched og kan udnyttes højt.