Sådan Ad Hoc et trådløst netværk PDF

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', og klik derefter på 'Opret forbindelse til.' Klik på 'Konfigurer en forbindelse eller netværk' for at hente den relevante guiden.

2.

Klik på 'Konfigurer et ad hoc-netværk (computer til computer)' og Klik derefter på 'Næste'. Følg instruktionerne på skærmen og vent på, at forbindelsen skal oprettes.

3.

Klik på 'Tænd for fil og printerdeling' på skærmen Netværksforbindelser, som nu skal være åbne, hvis du vil dele dokumenterne.

4.

Gentag processen med den anden computer, og vælg at oprette forbindelse til et eksisterende trådløst netværk i stedet for at oprette et nyt ad hoc-netværk. Når de to enheder har tilsluttet dig, kan du dele filer mellem de to.

Selvom mange hjem nu har routere til at synkronisere sine computere og bærbare enheder, er det muligt at blot forbinde kun to computere sammen. Når du tilslutter to computere trådløst, opretter det en ad hoc trådløs netværksforbindelse mellem dem. Ad hoc-forbindelser er midlertidige trådløse forbindelser, som giver dig mulighed for at dele filer, printere og internettet mellem enheder. Windows giver dig mulighed for at oprette ad hoc-netværk ud over andre kablede netværk, du muligvis opererer samtidigt.