Sådan Reset en DDWRT Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din DDWRT Linksys-router.

2.

Find reset-knappen på bagsiden af ​​din router. Det er typisk et lille forsænket hul med ordet 'Reset' skrevet ovenfor. Den nøjagtige placering vil variere blandt specifikke Linksys-modeller.

3. Brug din bobby-pin, rettet udklip eller en lignende enhed til at trykke og holde nulstillingsknappen nede i 30 sekunder. Se efter en ændring i LED-lysene, enten hurtig blinkende eller farveændring, for at vide, at 30 sekunder er gået, og routeren er blevet nulstillet.

Tips og advarsler

  • Når du har nulstillet din DDWRT Linksys-router, bliver brugernavnet 'root' og adgangskoden bliver 'admin'.
  • Mange hjemme- og forretningscomputernetværk bruger routere til at dele internetforbindelser og skabe et middel til at kommunikere data mellem maskiner. For de fleste brugere er den firmware og software, der er installeret på routeren, når den er købt, mere end tilstrækkelig. Nogle personer finder imidlertid, at de kræver yderligere funktioner fra deres netværksenheder og kan vælge at installere DDWRT på deres router. Dette er en gratis, open source router-firmware, der kan implementeres på Linksys routere. Denne firmware opretholder stadig alle de normale routerfunktioner, som f.eks. Evnen til at nulstille alle brugerdefinerede ændringer.