Sådan bryder du Wireless Internet Firewall

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', skriv 'cmd' i søgefeltet og tryk 'Enter'. Kommandoprompten vises.

2.

Skriv 'ipconfig / all' og tryk 'Enter'. En liste over oplysninger om dine netværksforbindelser vises. Rul op og find 'Standard Gateway' -nummeret, der er angivet til din trådløse forbindelse. Dette nummer er din routerens IP-adresse og det nummer, du skal bruge til at logge på routerns administrationspanel.

3.

Åbn en webbrowser, skriv ' Standard Gateway 'nummer i adresselinjen og tryk på' Enter. ' Der vises en prompt, der spørger om dit router brugernavn og adgangskode. Indtast dit netværks brugernavn og adgangskode, og klik på 'OK' eller tryk på 'Enter.'

4.

Naviger din routers administrativ panel til Firewall-valgområdet. vil variere fra en router til en anden, men Firewall-indstillinger vil sandsynligvis blive opført under en 'Sikkerhed' -menu. For eksempel på Linksys WRT54G-serien af ​​routere skal du klikke på fanen 'Sikkerhed', når du logger ind på routeren.

5.

Vælg indstillingen for at deaktivere eller slukke for routerens firewall og gemme ændringerne. Igen kan mulighederne variere fra en router til den næste. På Linksys WRT54G series routere skal du markere afkrydsningsfeltet ud for 'Firewall Protection' og derefter klikke på 'Save Settings'.

Tips og advarsler

  • Nogle routere har muligvis ikke mulighed for at deaktivere firewallen.
  • Deaktivering af din routerens firewall kan medføre, at computere, der er tilsluttet routeren, bliver mere modtagelige for ondsindede programmer på internettet.
  • En firewall er en form for computernetværkssikkerhed, der blokerer potentielt skadelige data, der kan forsøge at få adgang til en computer eller et netværk. Individuelle computere kan have firewall software, der hjælper med at blokere skadelige data fra at få adgang til den pågældende computer, mens routere og trådløse routere ofte indeholder indbyggede firewalls, der kan hjælpe med at blokere for dårlige data mod at påvirke computere, der er tilsluttet enhederne. I nogle tilfælde kan en routerens firewall blokere kommunikationer, som en bruger ikke vil have blokeret. At bryde gennem routerens firewall ved at deaktivere det, kan afhjælpe problemer forårsaget af blokerede kommunikationer.