Sådan forbinder du to computere med to netværkskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et crossover-kabel fra din lokale elektronik butik eller anerkendte online-forretning. Tænd for computeren og sørg for, at begge opererer Windows 7 eller Vista, for at få de bedste resultater. Tilslut de to computere med crossover-kablet.

2.

Åbn netværk og delingscenter på en af ​​computerne. Klik på 'Start' menuen og vælg 'Control Panel.' Skriv 'netværk' i søgefeltet og vælg 'Netværk og delingscenter'.

3.

Dobbeltklik på 'Uidentificeret netværk' på netværkskortet under Netværks- og delingscenter . Vælg 'Flere netværk', hvis et eller flere netværk i etableret. Aktivér netværksopdagelse og fildeling. Dobbeltklik på sætningen 'Netværksopdagelse og fildeling er slukket. Netværkscomputere og enheder er ikke synlige. Klik for at ændre ...,' under 'Netværk.' Vælg 'Tænd netværksopdagelse og fildeling' for at aktivere denne funktion.

4.

Se de computere, der nu er synlige på netværket. Dobbeltklik på hvert computerikon under 'Netværk' for at ændre netværksindstillinger og dele ressourcer, f.eks. En printer.

Netværk bruges til at sende information og data på tværs af to eller flere computere. Du kan bruge et crossover netværkskabel til at forbinde to computere med to netværkskort uden en router. Et crossover-kabel skaber en direkte kabelforbindelse mellem to computere.