Sådan gendannes slettede filer fra en netværksstation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til 'Start menuen' og klik på 'Kontrolpanel.' Klik på 'Administrative værktøjer' og åbn 'Computer Management' i din netværksstation. Højreklik på 'Delt filer' under konsoltræet. Klik på 'Alle opgaver' og klik på 'Konfigurer skyggekopier.' Vælg lydstyrken og klik på 'Aktiver skyggekopier af delte mapper.'

2.

Find den mappe, den slettede fil blev gemt i (på netværket). Højreklik på mappen og vælg 'Egenskaber' for at hente dialogboksen. Dobbeltklik på den seneste version af den mappe, der indeholder den slettede fil under fanen 'Tidligere versioner'.

3.

Se listen over filer, der er gemt i de tidligere versioner af den mappe. Højreklik på den slettede fil og klik på 'Kopier'. Højreklik på en placering for at gendanne slettet og vælg 'Indsæt'. Gentag denne proces for hver slettet fil på den netværksbaserede station.

Nogle gange kan filer let fjernes ved en fejl på din computer. Du kan gendanne en fil, der ved et uheld er slettet fra din netværksstation, f.eks. Netværksserveren. Find den mappe, som den slettede fil blev gemt i, for at gendanne filen. Kun ændringer, der er foretaget i filen, da den tidligere version blev oprettet, vil være tilgængelig, og alle ændringer forud for det vil gå tabt.