Sådan installeres et trådløst LAN-pc-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer installationspladen i din bærbare computers optiske drev og lad disken afspille automatisk. Installer eventuelle programmer eller trådløse netværkskortdrivere efter instruktionerne på skærmen.

2.

Luk computeren.

3.

Indsæt PC-kortet til det trådløse LAN i et tomt pc-kortspor med netværksaktiviteten lysdioder vender opad, PC-kortsporene er placeret på siden af ​​din computer. Sørg for, at pc-kortet kun optager en slot, og tryk let på pc-kortet på plads.

4.

Tænd for den bærbare computer og lad operativsystemet registrere hardwareenheden. Klik på 'Næste' for at installere drivere til enheden automatisk, hvis det er nødvendigt.

5.

Klik på 'Start' -menuen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på ikonet 'Netværk' eller 'Netværksforbindelser'.

6.

Højreklik på 'Trådløst netværkstilslutning' -ikonet og vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Trådløs netværk'. Klik på navnet på det netværk, som du ønsker at oprette forbindelse til. Klik på 'Konfigurer'.

Juster dine sikkerhedsindstillinger for at matche det netværk, som du forsøger at oprette forbindelse til, og klik derefter på 'Apply' og 'OK.' Genstart den bærbare computer .

8.

Dobbeltklik på den trådløse LAN-pc-kortproducentens netværkssoftware genvej på skrivebordet, hvis det er nødvendigt, og følg instruktionerne på skærmen for at oprette forbindelse til Trådløst netværk efter eget valg.

Tips og advarsler

  • Nogle trådløse LAN-pc-kortinstallationsprogrammer kræver, at du installerer enheden, før du kører installationsprogrammet. Se brugervejledningen, der fulgte med dit trådløse pc-kort, for at få præcise anvisninger.
  • Et trådløst LAN (Local Area Network) PC-kort giver din bærbare computer adgang til et netværk og i sidste ende internettet uden at skulle tilsluttes netværket med et kabel. PC-kortet bruger en pc-kortspor (også kaldet en 'PCMCIA' -spille), der er placeret på siden af ​​din computer for at overføre data fra det trådløse netværk til din bærbare computer. En trådløs router eller adgangspunkt skal installeres og konfigureres for at det trådløse LAN-pc-kort fungerer korrekt.