Sådan opretter du Google Adsense

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en blog eller et websted, hvis du ikke allerede har en. Sørg for, at du har noget godt indhold på webstedet, og at alle dine links fungerer, før du ansøger om en Google Adsense-konto.

2.

Gå til Google Adsense-ansøgningssiden (se Resources). Udfyld ansøgningen. Du skal medtage oplysninger om den hjemmeside eller blog, du vil have annoncerne på.

3.

Klik på linket i den bekræftelses-email, som Google sender dig, når du har indsendt din ansøgning. Så skal du vente, indtil Google godkender eller afviser din ansøgning.

4.

Log ind på din Google AdSense-konto, så snart du er godkendt. Der vil du kunne vælge størrelsen af ​​dine annoncer, tekstfarve og baggrund farve. Sørg for, at du vælger de farver, der passer til dit websted eller din blog.

5.

Kopier koden, der blev leveret til dig, når du har tilpasset de ønskede annoncer. Indsæt koden ind på din blog eller websider skabelon baseret på hvor du vil have annoncerne p laced (sidebjælke øverst på siden, nederst på siden). Du skal muligvis forstå nogle HTML for at gøre dette afhængigt af hvilken type blog eller dit websted du har.

6.

Gem dine ændringer og se dit websted eller din blog. Vær ikke bange for, at annoncer til offentlig service vises på dit websted.Disse vises i en dag eller to, indtil Google gennemgår dit websted og bestemmer, hvad de relevante annoncer skal være. Du vil ikke begynde at tjene penge, før de tilpassede annoncer begynder vises, men det tager ikke lang tid.

Tips og advarsler

  • Du skal kun anvende Google AdSense en gang. Hvis du har mere end en blog eller hjemmeside, vælg den mest etablerede en til at søge med.
  • Google Adsense er et program designet til at hjælpe hjemmesider og blog ejere tjener lidt ekstra penge. Google giver brugerne en kode til deres websted, så annoncer, der svarer til webstedets tema, automatisk vises. Når en bruger klikker på en af ​​disse annoncer, laver brugeren et par pennies til et par dollars. Når brugeren når $100, Google vil sende ham en check. Oprettelse af en Google Adsense-konto vil ikke tage meget tid overhovedet.