Sådan opsættes DSL på to computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en trådløs netværksrouter fra en computerforsyningsbutik. Den trådløse router vil omfatte routeren, netværkskablet og en installations-cd-rom, der indeholder de filer, der er nødvendige for at installere routeren. Køb en USB trådløs netværksadapter til hver computer, der ikke har eksisterende support til trådløst netværk.

2.

Installer softwaren til den trådløse router på computeren, hvor DSL modem er installeret og konfigureret i øjeblikket. Følg vejledningen på skærmen for at få instruktioner til at forbinde router og modem ved hjælp af Ethernet-netværkskabel. Du bruger det Ethernet-kabel, der for øjeblikket er tilsluttet modemet og bagsiden af ​​computeren ud over det Ethernet-kabel, der følger med i den trådløse router.

3.

Slut en USB trådløs netværksadapter til en ledig USB-port på alle computere i det trådløse netværk, der ikke har et internt trådløst netværkskort. Installer enhedsdriverne for hver USB-trådløst netværkskort på hver computer, hvor der anvendes en trådløs netværksadapter.

4.

Se brugervejledningen, som følger med routeren, for at få brugsanvisning. en webbrowser interface til at konfigurere enhederne på det trådløse netværk. Hver enhed på det trådløse netværk skal konfigureres for at muliggøre kommunikation mellem enheden og netværket.

5.

Genstart hver computer på det trådløse netværk. Forsøg at gennemse internettet fra hver computer på det trådløse netværk ved hjælp af en webbrowser.

DSL er en af ​​de hurtigste typer af internetforbindelser til rådighed. Mange DSL-udbydere tilbyder forskellige hastigheder af forbindelse. DSL-forbindelser kan deles på to eller flere computere ved hjælp af trådløs netværksteknologi, der gør det muligt for alle computere på det trådløse netværk at have lige adgang til alle ressourcer, som f.eks. Delte printere og delte forbindelser til internettet.