Sådan opsættes en Wg602, der skal bruges som en serieforlænger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel fra computeren til WG602.

2.

Åbn en webbrowser og gå til '192.168.0.227 .' Når du bliver bedt om det, skal du indtaste 'admin' som brugernavn og 'adgangskode' som adgangskode. Klik på 'OK'.

Noter den MAC-adresse, der vises på den første side, efter at du logger ind.

4.

Afbryd Ethernet-kablet fra WG602, og tilslut det derefter til den anden WG602. Gentag trin 2 for at logge ind på adgangspunktet.

5.

Noter MAC-adressen, og klik derefter på 'Wireless Bridging' fra menuen til venstre.

6.

Klik på 'Wireless Point-to-Point Bridging', og marker afkrydsningsfeltet ud for 'Aktivér Wireless Client Association.'

>

Indtast MAC-adressen fra den første WG602, som du noterede i trin 3, og klik derefter på 'Tilføj'. Klik på 'Anvend'.

8.

Afbryd Ethernet-kablet fra den anden WG602 og tilslut det igen til den første WG602. Log ind på adgangspunktet.

9.

Klik på 'Wireless Bridging', og gentag derefter trin 6 og 7, undtagen indtast MAC-adressen til den anden WG602, som du noterede i trin 5. Klik på 'Anvend'.

10.

Afbryd Ethernet-kablet fra computeren og tilslut det til en af ​​LAN-portene på routeren. Routeren bør allerede være tilsluttet til internettet; Den anden ende af Ethernet-kablet skal stadig være forbundet til WG602.

For at konfigurere WG602 som en rækkeforlænger, skal den først oprettes som en trådløs bro. Ved trådløs brokobling bruger du to trådløse adgangspunkter, der kan konfigureres til at kommunikere med hinanden. Du kan derefter forbinde computere til det trådløse adgangspunkt, der ligger længere væk. Dette gør det, så du kan oprette forbindelse til det trådløse netværk i områder, hvor det oprindelige adgangspunkt ikke kunne nås.