Video webcast krav

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Webcasts bliver populære internetværktøjer. Meget lignende at placere dig selv på et videokonferenceopkald, tager webcasting det et skridt videre, så mange mennesker får adgang til et enkelt tv-selskab. Webcasts er normalt forbeholdt seminar-stil taler og kræver både god video og lydkvalitet til at være effektive. For at oprette en webcast er der et par generelle krav.

Pålidelig internetforbindelse

Det vigtigste, der er nødvendigt for en webcast, er en pålidelig internetforbindelse. Enhver form for pause i forbindelsen kan medføre forsinkelse. Afbrydelser kan variere fra svag lyd og billedforvrængning til store boder og fryser til seeren.

Båndbredde

Jo højere kvaliteten af ​​den webcast du planlægger, desto større båndbredde er det nødvendigt. Det vigtigste aspekt vedrører uploadhastigheden for internetforbindelsen. Tilføj dine upload-bithastigheder, der streamer, og sørg for, at summen ikke overstiger 80 procent af den maksimale uploadhastighed for din internetforbindelse. Alt over denne grænse bliver muligvis ikke transmitteret korrekt, hvilket forårsager forsinkelser og boder i videoen, hvilket forvrænger både lyd og billedkvalitet.

Lydkort

Selv om billeder ofte tager forsæderne, når de diskuterer webcasts, er lydkvaliteten en vigtig komponent. Et PCI lydkort anbefales til webcasts i stedet for et integreret lydkort, som generelt er inkluderet som lager på computerens bundkort. PCI-kort tillader højere kvalitet og mere pålidelig lyd, der skal overføres.

Kamera

Mens kameraer kommer i mange former og størrelser, vil kvaliteten af ​​kameraet diktere kvaliteten af ​​det overførte billede. Fordi de fleste webcasts kræver, at brugere skal downloade en encoder - som giver brugerne mulighed for at sende via deres internetudbyder - er det også nødvendigt at købe et kamera, der er kompatibelt med softwaren.