Definer et switch-nav

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hubs og Switch Hubs

Skift hubs og normale hubs er enheder, der hjælper til at forbinde computere til andre computere, netværk og andre netværksenheder. De modtager og sender pakker med data. Mens disse to enheder udfører mange af de samme funktioner, er der forskelle.

Porte og Ethernet-kabler

Hubs og switch hubs tilbyder mindst to porte eller input steder. Disse porte forbindes normalt med Ethernet-kabler til andre computere, hubs, switched hubs eller routere.

Sådan fungerer en Hub

Et normalt hub modtager data gennem en af ​​dens indgående porte og sender den derefter ud af sine udgående porte til computere på netværket. Dette er den mest enkle og billige måde at netværkscomputere på. Hvis to computere forsøger at sende samtidig, opstår der en konflikt, der kræver, at alle pc'er forsøger at løse det, hvilket i sidste ende forsinker hele netværket.

Sådan fungerer en switchhub

En switch hub udfører grundlæggende de samme funktioner, det gør det kun smartere og mere effektivt. Et switch-nav opretholder et bord, der fortæller om hvilke computere der er tilsluttet til hvilken port. Dette tillader det kun at videresende datapakker til bestemte computere til den port, som den pågældende computer vedhæfter. Det åbner en midlertidig forbindelse til den korrekte port og end afslutter forbindelsen, efter at datapakken er sendt. Dette giver netværkseffektivitet, undgår konfliktproblemer og sparer betydeligt et stort netværk. Netværkscomputere via et switch-hub giver mulighed for et mere effektivt ovreall-netværkssystem. Forståelse af de forskellige enheder og muligheder, der er tilgængelige, når det drejer sig om at oprette et netværk, hjælper med netværksplanlægning.