Hvad er mobil internetadgang?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

Teknologi tillader mobil internetadgang via mobiltelefoner, smartphones og tablet-type enheder. På den måde tillader brugerne at bære internettet med dem, hvilket giver mulighed for mobil internetadgang på tværs af store områder.

Fordele

Da flere og flere pc-brugere skiftede fra stationære systemer til bærbare computere og bærbare computere, fortsatte softwareudviklere og trådløs teknologi til bærbare computere blev almindeligt. I dag er mobil internetadgang let tilgængelig via pc'en.

Overvejelser

Mobil internetadgang kræver en internetudbyder (ISP). Selv om en enhed eller pc kan være i stand til at få adgang til internettet, skal en internetudbyder derfor oprette forbindelsen via virksomhedens computere. For eksempel kan mobiltelefonfirmaer, der tilbyder mobil internetadgang, forbinde brugeren til internettet via en internetudbyder. Adgang til det stationære internet fra forskellige steder i modsætning til et internet, der bevæger sig om, er, hvad der menes med 'mobilt internet'. Mobil internetadgang i sin første brug refererede kun til evnen til håndholdte personlige digitale assistent (PDA) enheder.