Hvordan opretter jeg en gratis WiFi-netværksforbindelse til Vista Laptop?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug den indbyggede trådløse adapter på din Vista laptop til automatisk at oprette forbindelse til et gratis trådløst netværk. Se efter knappen eller tænd for forsiden, siden eller tastaturet på din bærbare computer og tænd for Wi-Fi. Hvis din bærbare computer ikke har en indbygget trådløs adapter, skal du bruge et trådløst pc-kort eller en trådløs USB-adapter til at etablere en trådløs netværksforbindelse. Sæt det trådløse pc-kort i pc-slot eller tilslut den trådløse USB-adapter til en åben USB-port på din bærbare computer.

Juster indstillingerne 'Trådløs netværksforbindelse' i Vista. Tryk på knappen 'Start' på proceslinjen. Vælg 'Kontrolpanel' og indstil fildeling. Klik på 'Fildeling' og vælg 'Sluk fildeling' og tryk på 'Apply' knappen. Klik derefter på 'Password protected sharing' og vælg 'Sluk adgangskodebeskyttet fildeling' og tryk på ' Aktiver '-knappen.

3.

Sluk for' Network Discovery ', hvis det er aktiveret. Tryk på' Start 'knappen, vælg' Control Panel 'og vælg' View network status and opgaver. 'I afsnittet' Deling og opdagelse 'skal du klikke på' Netværksopdagelse '-knappen. Vælg' Sluk netværksopdagelse 'og tryk på' Apply '-knappen.

4.

< p> Tryk på knappen 'Start' på proceslinjen. Vælg 'Kontrolpanel' og vælg 'Sikkerhed' indstillingen. Klik på 'Windows Firewall' og sørg for, at den er tændt. Tryk derefter på knappen 'OK'.

5.

Tryk på knappen 'Start' på proceslinjen. Klik på 'Connect To' og opret forbindelse til et trådløst netværk. Et popup-vindue 'Tilslut til netværk' viser alle tilgængelige forbindelser på din bærbare computer. Vælg det trådløse netværk, som du vil oprette forbindelse til, og dobbeltklik på det. Tryk derefter på knappen 'Connect'. Højreklik på det tilsluttede trådløse netværk og vælg 'Egenskaber', og tryk derefter på knappen 'Sikkerhed'. Du kan se og konfigurere sikkerheds- eller krypteringstypen til den trådløse netværksforbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil sende eller sende vigtige data til dine modtagere, brug et krypteringsværktøj, som vil kryptere dine udgående e-mails. Denne forholdsregel kan medvirke til at holde dine følsomme oplysninger sikre og sikre.
  • Før du opretter forbindelse til et gratis Wi-Fi-hotspot, skal du bruge et softwareprogram, der skjuler din IP-adresse for at beskytte din internetaktivitet. Når du er forbundet med et gratis Wi-Fi-hotspot, vil dine oplysninger blive holdt private, og du kan nyde at surfe internettet anonymt.
  • Du kan bruge forskellige typer trådløse enheder til at oprette en gratis Wi-Fi-forbindelse med din bærbare bærbar computer. Når du opretter forbindelse til et gratis Wi-Fi-hotspot, er det en god ide at tage flere forholdsregler for at beskytte din trådløse forbindelse. Du kan bruge et trådløst netværk, der skjuler din IP-adresse, og du kan også surfe på internettet. er tilgængelig online, som du kan downloade for at sikre din bærbare computers trådløse netværksforbindelser.