Sådan Fix Slow Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ryd en sti mellem den trådløse router og computeren. Den trådløse netværksstandard 802.11g - den mest almindelige i 2010 - anslår rækkevidden af ​​et indendørs trådløst netværk som 125 fod. Trådløse radiobølger skal rejse gennem de ting, der er i vejen. Mure, møbler, mennesker eller elektronik kan alle hæmme et trådløst netværkets rækkevidde og begrænse dets hastighed. At afkorte afstanden og rydde vejen til routeren kan både øge gennemstrømningen.

2.

p> Aktiver den trådløse router 's' RTS / CTS 'håndtrykstilstand. RTS / CTS-funktionen, der er kort for 'klar til afsendelse / klar til afsendelse', forbedrer trådløs ydeevne under kraftig interferens ved at vente på at sende data, når andre computere overfører noget.

3. < / p>

Skift til en anden trådløs kanal. Den trådløse 802.11-specifikation understøtter 11 trådløse kanaler. I praksis anvendes dog kun kanaler 1, 6 og 11, da disse kanaler ikke overlapper hinanden. Indstil en af ​​de ubrugte, ikke-overlappende kanaler på den trådløse router for at se, om din ydeevne forbedres.

4.

Aktivér den trådløse routerens fragmenteringstærskel. trådløse router skal sende en stor del af data - almindelig ved download af filer - det løber risikoen for, at transmissionen sidder fast ved en anden computer. Når routeren er konfigureret til at bruge en fragmenteringstærskel, skal den opdele store klumper af data i små stykker. Fordi disse små stykker er mindre tilbøjelige til at blive fastgjort, giver brugen af ​​fragmentering hurtigere hastigheder i travle netværk.

Tips og advarsler

  • Selv En velindrettet trådløs forbindelse er langsommere end et traditionelt kablet Ethernet-netværk. Hvis du har brug for hastighed for enhver pris, overvej at øge dit trådløse netværk med kabelforbundne forbindelser.
  • Nogle parametre virker mod intuitivt under kraftig forstyrrelse. test trådløse indstillinger, prøv at indstille konfigurationsindstillinger til både høje og lave værdier.
  • Trådløse netværk er en attraktiv mulighed for internetadgang. Trådløse kort er standardudstyr i nye bærbare computere og gratis WiFi hotspots er allestedsnærværende. Men deres bekvemmelighed kommer til en pris: Trådløse netværk er langsommere end traditionelle kablede netværk. Med forstyrrelser fra for mange trådløse netværk eller andre enheder, som f.eks. Mikrobølger eller trådløse telefoner, kan dit netværks ydeevne falde til frustrerende lave hastigheder.