Sådan hentes en ny computer til kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Uden en router

1.

Træk modemet ud og sluk computeren.

2.

Indsæt en ende af Ethernet-ledningen i modemets bagside og den modsatte ende i en port på bagsiden af ​​din nye computer.

3.

Tilslut modemet. Vent på lysene på forsiden af ​​modemmet for at ændre, hvilket indikerer, at det sikrede en forbindelse fra din internetudbyder af kabel. Tænd computeren. Din nye computer registrerer automatisk den tilsluttede forbindelse.

Med en Router, Wired

1.

Træk modemet og routeren fra. Sluk den nye computer og enhver anden computer, der er tilsluttet netværket.

2.

Indsæt den ene ende af en Ethernet-kabel i LAN-porten på bagsiden af ​​routeren og den anden slutte på bagsiden af ​​computeren.

3.

Slut modemet. Vent til forbindelsen. Tilslut routeren. Tænd computeren. Du kan også tænde de andre computere, der er tilsluttet routeren. Computeren vil straks afhente den ledningsforbindelse uden hjælp fra dig.

Med en router, trådløs

1.

Tænd computeren, hvis du allerede har et etableret trådløst netværk. Hvis du ikke køber en router og sætter den op ved at følge vejledningen i manualen.

2.

Klik på computerikonet nederst til højre på skrivebordet Vælg 'Connect eller Disconnect' fra menuen.

3.

Vælg din forbindelse fra listen over trådløse forbindelser. Klik på 'Connect.' Kontroller 'Gem denne forbindelse' og klik 'Luk'. Du kan også klikke på 'Start', 'Kontrolpanel' og 'Netværk og Internet'. Vælg 'Opret forbindelse til s Netværk.' Vælg din forbindelse og klik 'Connect.' Kontroller 'Gem denne forbindelse' og vælg ' Luk. '

Tips og advarsler

  • Hvis din computer ikke har trådløse funktioner, skal du købe og installere en trådløs netværksadapter.
  • Det første øjeblik efter køb er en ny computer fyldt med spænding. Derefter indser du, at du skal oprette computeren og oprette forbindelse til internettet. Opsætning af en ny computer til en kabelforbindelse er simpelthen at forbinde punkt A til punkt B.