Sådan opgraderes til MCSE 2008

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til Microsoft Windows Server Certification-siden (se Referencer).

2.

Identificer den sti, du ønsker at tage ved at undersøge diagrammet. Se under kolonnen 'Eksamen (r)' og registrer eventuelle eksamener, du skal tage for at modtage certifikatet.

3.

Besøg Microsoft Certification Exams (se Referencer) registrering websted for at lære mere om den opgraderingssti, du har valgt.

4.

Gå til Prometric (se Ressourcer) for at tilmelde dig den eksamen eller eksamen, du skal tage. Brug linkene til at finde et teststed og tilmeld dig til eksamen.

5.

Deltag eksamen på din planlagte dag og send din eksamen til administratoren efter afslutningen.

Tips og advarsler

  • Kun tilmeldes til en prøve ad gangen.
  • Besøg Microsofts forberedelsessted for at studere eksamensmateriale og lære om hvordan eksamenen administreres (se Resources).
  • Hvis du ikke ønsker at tilmelde dig eksamen online, kan du gøre det via telefon ved at ringe til 800-755-3926.
  • < li> Beskeder eller sikkerhedsspecialiseringer har ingen opgraderingssti til Windows Server 2008-certificering. MCSE er et akronym, der står for 'Microsoft Certified System Engineer.' Ifølge Microsoft er det en værdifuld opgave at have en MCSE-certificering på IT-markedet. Hvis du er MCSE-certificeret i Windows Server 2003, kan du tage en hurtig opdateringssti til at modtage en certificering i Windows Server 2008. De to certificeringer til Server 2008 er MCTS eller Microsoft Certified Technology Specialist og MCITP eller Microsoft Certified IT Professional.