Hvad er Pstn Call?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Definition

Det offentlige koblede telefonsystem er et hjemlig telekommunikationsnetværk, der anvendes af offentlige og private telefoner, datarrangementer og private filialer. Ethvert opkald, der sendes via dette system, er et PSTN-opkald.

Struktur

Et opkald, der er anbragt via PSTN (Public Switched Telephone System), bruger dialpulser og multifrekvenstoner til at transmittere data fra afsender til modtager. Alle amerikanske PSTN-opkald er en del af et landsdækkende netværk af kommunikationsbærere.

Bruger

Lokale, udvidede lokale og langdistanceopkald er mulige via Public Switched Telephone System.

Lov

Udveksling Offentlig Switchet Telefon Systemopkald og telefonforbindelser mellem nordamerikanske og indenlandske telefonudbydere følger en fast aftale, der er underlagt international og indenrigslovgivning. Alle, der abonnerer på PSTN-systemet, kan ringe til eller modtage opkald fra andre tjenesteudbydere, der også bruger den offentlige tjeneste. Har du nogensinde spekuleret på, hvad der driver det offentlige telefonkommunikationssystem i Amerika? Public Switched Telephone System (PSTN) håndterer de fleste offentlige opkald i USA og Nordamerika.