Sådan installeres SSL 2.0

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internet Explorer

1.

Start Internet Explorer

2.

Klik på 'Værktøjer' efterfulgt af 'Internetindstillinger' at hente en ny dialogboks fra menulinjen. Hvis du aktiverer SSL 2.0, kan internetbrugere få adgang til websteder, der bruger denne sikkerhedsprotokol til private transaktioner.

3.

Klik på fanen 'Sikkerhed' efterfulgt af 'Custom Level' op en anden dialogboks.

4.

Rul ned listen over muligheder i denne nye boks, indtil du finder afkrydsningsfeltet mærket 'Aktiver SSL 2.0.' Klik på dette afkrydsningsfelt for at aktivere SSL 2.0 i Internet Explorer-browseren.

Mozilla Firefox

1.

Start Mozilla Firefox.

2.

Klik på 'Værktøjer' efterfulgt af 'Valg' for at hente en ny dialogboks fra menulinjen.

3.

Vælg 'Kryptering 'faneblad inde i vinduet. Sørg for, at 'Brug SSL 3.0' og 'Brug TLS 1.0' -kasser er markeret. Disse protokoller erstatter SSL 2.0 og sikrer beskyttelse på alle niveauer, når du bruger Mozilla Firefox som internetbrowser.

Secure Socket Layer (SSL) -funktionen, der bruges af de fleste webbrowsere, indeholder et sikkerhedslag designet til at kryptere og sikre oplysninger, der sendes og modtages på bestemte websider. SSL kan typisk ses på bankwebsteder eller enhver hjemmeside, der beskæftiger sig med overførsel af private eller finansielle data. Fra august 2010 er SSL 2.0 forældet, men er stadig med i Internet Explorer for at øge kompatibiliteten med visse SSL-forbindelser og til fejlfinding. Aktivering af SSL 2.0 er en forholdsvis ukompliceret proces.