Sådan opbygger du din egen High Gain-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Placer en kaffekande på avisen med den åbne ende vendt nedad. Fjern toppen af ​​dåsen med kanååbneren. Skyd toppen af ​​dåsen i skraldespanden.

2.

Anbring en anden kaffekande på avisen, kun med den åbne ende vendt opad. Mål 4 tommer fra bunden af ​​dåsen. Bor et hul gennem siden på 4-tommers mærket med den bærbare boremaskine.

3.

Opvarm loddestolen i 5 minutter. Sæt en ende af kobbertråd ind i centerkontakthullet i N female jack-stikket. Påfør loddet på siderne af kobbertråden, hvor den møder hullet. Lad loddet køle i et minut. Tag stikket ud af stikket.

4.

Påfør limbånd rundt om hullet i siden af ​​dåsen. Skub kobbertråd gennem hullet i kanens side. Tryk N-chassisstikket til kanalen i et øjeblik, så limen kan tage fat. Lad limbindingen sætte sig i 1 time.

5.

Påfør limbånd rundt om kanten af ​​den åbne ende af dåsen. Anbring enden af ​​den anden dåse på toppen af ​​dåsen, der har limen på den. Skub de to dåser sammen i et øjeblik, så limen kan tage fat. Lad limens lim sætte sig i 1 time.

6.

Skru den gevindede ende af pigtail N-stikket på N-konnektorkontakten.

7.

Skru antennen fra USB Wi-Fi-adapteren. Skru den frie ende af pigtail N-stikket ind i den nu ledige gevindskrue på USB Wi-Fi-adapteren. Tilslut USB Wi-Fi-adapteren til USB-porten på en trådløs enhed, f.eks. En bærbar computer.

8.

Mål den åbne ende af din Wi-Fi-antenne med høj forstærkning i den generelle retning af Wi-Fi-senderen i et trådløst hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • En mobiltelefon kan forstyrre et trådløst netværk ' s signal, hvis det placeres for tæt på transmitteren.
  • Følsomheden af ​​en Wi-Fi-antenne er direkte relateret til, hvor effektivt det kan fokusere signalerne, der sendes af en Wi-Fi-sender. Byg din egen trådløse Wi-Fi-antenne fra et par husholdnings- og købmandsvarer sammen med nogle fælles værktøjer og dele fra en hobbybutik eller en elektronikbutik. Der kræves ingen specielle færdigheder med elektronik, selv om det er nødvendigt med voksenovervågning, hvis et barn er involveret på grund af brugen af ​​loddetol.