Sådan opretter du en trådløs USB-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download de nyeste softwaredrivere til dit operativsystem, eller brug driveren, der fulgte på installations cd'en. Du finder den nyeste driver ved at søge på dit modelnummer og 'drivere' på din fabrikants websted.

2.

Dobbeltklik på driverikonet, hvis du har downloadet en fra hjemmesiden. Dette installerer automatisk driveren på din computer. Hvis du har en installationsdisk, kan du springe over dette trin.

3.

Sæt den trådløse USB-adapter i din computer. Vent til strømlampen forbliver solid.

4.

Placer installationspladen i computeren og dobbeltklik på installationsguiden-ikonet. Installationsguiden starter automatisk. .

5.

Installer driveren, når du bliver bedt om af guiden, hvis du ikke installerede den tidligere.

6.

Indtast dit trådløse netværk navn og adgangskode, når du bliver bedt om det. Du er nu forbundet til dit trådløse netværk. Din computer skal automatisk blive medlem af netværket i fremtiden.

Trådløse USB-adaptere kan installeres på enhver stationær eller bærbar computer for at give adgang til dit trådløse netværk. USB-netværksadaptere indsættes i USB-porte som flashdrev og er omtrent samme størrelse som små bærbare drev. For at oprette en trådløs adapter skal du sørge for, at den er kompatibel med dit operativsystem, og kontroller producentens hjemmeside for eventuelle softwareopdateringer, der er kommet ud siden adapteren blev frigivet.