Hvordan henter jeg AT u0026 T DSL med instruktioner?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Udpak indholdet af dit AT u0026 D-DSL-installationssæt. Kittet skal indeholde et DSL-modem, ethernet-kabel og et filter. Kittet skal også indeholde en adapter. Hvis der mangler noget, skal du kontakte AT u0026 T 's kundeservice.

2.

Slut telefonadapteren til den vægstik, du planlægger at bruge til dit internet.

3.

Slut et filter til en af ​​telefonstikkene på filteret. Tilslut telefonens ledning til filteret.

4.

p> Indsæt installations-cd'en fra dit DSL-installationssæt på cd-rom'en til din computer. Følg installationsguiden for at installere de nødvendige drivere til dit DSL-modem til at fungere korrekt.

5. < / p>

Tilslut modemet til din computer, når du bliver bedt om det. Slut den ene ende af ethernet-kablet til modemets bagside og den anden ende i computeren.

6.

Tilslut en telefonledning til modemets bagside og ind i den tomme telefonplads på telefonadapteren, du har tilsluttet telefonstikket.

7.

Slut strømforsyningsadapteren til bagsiden af ​​DSL-modemet og stikkontakten. < /p>

8.

Wait for computeren at genkende modemet.

Tips og advarsler

  • Det er vigtigt at forbinde et filter til alle telefonstikkene i dit hjem, der bruges. Manglende tilslutning af et filter til alle telefonstikkene kan påvirke kvaliteten af ​​din telefontjeneste.
  • AT u0026 T tilbyder DSL-service til sine bolig- og erhvervskunder. DSL eller digital abonnentlinje giver højhastighedstjeneste til kunder. DSL gør det muligt for brugere at downloade musik, billeder og filer hurtigere. AT u0026 T leverer et selvinstallationssæt til kunder, der ønsker at undgå at betale gebyrerne forbundet med en tekniker, der installerer modemet. Installationssætet indeholder alt udstyr, du har brug for til opsætning af din DSL-service.