Hvordan opsætter jeg en server til en trådløs router?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' i Windows 2008. Indtast 'cmd' i søgefeltet, og tryk derefter på 'Enter'. Dette åbner kommandolinjen.

2.

Indtast 'netsh /?' i kommandolinjen og tryk på 'Enter'. Dette viser muligheden for din netsh (netværksskal) kommando. Dette er en fordel, hvis du glemmer den korrekte syntaks for kommandoen.

3.

Indtast 'netsh wlan connect ssid =' ssid 'name =' myLAN 'og tryk på' Enter. ' Udskift 'ssid' med navnet på din trådløse router s netværk. Parameteren 'myLAN' er navnet, der vises til brugerne, når de ser en liste over trådløse forbindelser.

4.

Indtast adgangskoden til trådløs forbindelse, hvis du bliver bedt om det. Dette sker kun, hvis det trådløse netværk er beskyttet med adgangskode. Du er så forbundet til den trådløse router, og netværket er tilgængeligt på serveren.

Windows 2008-serveren giver brugere login og netværksegenskabsindstillinger. Selv om servere normalt er hardwired til netværket, har du mulighed for at forbinde Windows 2008 med en trådløs router. Windows 2008 har en kommandolinjeopgørelse, der lader dig hurtigt oprette en trådløs forbindelse og vedhæfte den trådløse router, så serveren er tilgængelig for andre klientcomputere på dit netværk.