Min computer har ikke genkendt routeren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Wi-Fi-lederen ved at klikke på Wi-Fi-administrationsikonet i værktøjskassen placeret nederst til højre på computerskærmen. Undersøg listen over netværk, der er tilgængelige inden for din router. Hvis din router er angivet, og den står 'tilsluttet' ud for netværksnavnet, skal du fremhæve netværksnavnet og vælge 'Afbryd.' Hvis computeren er afbrudt fra netværket eller dig bare afbrudt den, vælg 'Connect' og vent derefter, indtil Wi-Fi-administratoren viser 'Connected' ved siden af ​​dit netværk. Test internettet. Hvis du ikke kan gennemse, skal du gå videre til næste trin.

2.

Kontroller lysene på modemet. Hvert modem har et lys, der angiver datatransmission. Lyset er normalt mærket 'data' eller 'internet'. Lyset blinker typisk, når dataoverførslen sker. Hvis lyset ikke lyser, skal du slukke for modemet og derefter tænde det igen. Vent 60 sekunder før du tester internettet. Hvis lyset er tændt, eller hvis Internet-testen mislykkes, skal du gå videre til næste trin.

3.

Undersøg kablet mellem modemet og routeren. De to stykker udstyr er forbundet med et Ethernet-kabel. Kabelfrogene til porten 'Ethernet' eller 'To Computer' og den anden ende af kablet forbinder til WAN-porten på bagsiden af ​​routeren. Hvis kablet er forkert, skal du rette det og derefter teste internettet. Hvis testen mislykkes, skal du udskifte Ethernet-kablet med en ny og genprøve. Hvis testen mislykkes, skal du gå videre til næste trin.

4.

Anbring en pin i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren. Hold tappen i nulstillingshullet, indtil lyset blinker på routeren. Test internettet. Hvis internettet ikke virker, skal du kontakte routerproducenten for udskiftning.

Tilslutning af en computer til en trådløs router er en af ​​de mest grundlæggende funktioner i en netværksadministrator. Men når en computer ikke genkender routeren, bliver forbindelsesprocessen et alvorligt problem, fordi computeren ikke kan oprette forbindelse til internettet, før du opretter forbindelse til routeren. Heldigvis består et grundlæggende netværk af kun tre komponenter: routeren, modemet og computeren. Fejlfinding alle tre sammen for at diagnosticere årsagen til, at en computer ikke kan oprette forbindelse til routeren.