Sådan fejlfindes Deling af en netværksprinter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at printerdriveren er installeret på hovedcomputeren, så du kan begynde at dele med andre computere i netværket. Indsæt printerinstallations-cd'en i det optiske drev på hovedcomputeren, hvor printeren er tilsluttet, og installer derefter printerdriveren.

2.

Kontroller, at printeren er delt. Bemærk, at hvis en printer ikke deles, kan computere i netværket ikke registrere printeren. På computeren, hvor printeren er tilsluttet, skal du klikke på 'Start', 'Printere og faxmeddelelser', og højreklik derefter på printerens navn. Vælg 'Egenskaber' og derefter 'Deling' fanen. Vælg 'Del denne printer', og skriv derefter 'Del navnet', du vil have. 'Share Name' er navnet på printeren, der vises, når en bruger browses for printere, der deles i netværket.

3.

Brug en anden computer (der er tilsluttet det samme netværk ) at udskrive fra netværksprinteren. Hvis udskrivningen er vellykket, er problemet enten med den anden computer, du bruger, eller den fil, du forsøger at udskrive fra den anden computer.

4.

Sørg for, at Den computer, du bruger, er korrekt forbundet til computeren, hvor netværksprinteren er tilsluttet. Undersøg Ethernet-kablet, der er fastgjort til hver computers Ethernet-port. Hvis du bruger et Ethernet-switchhub eller en router, skal du sørge for, at de er tændt. Enten er switchens hub / router eller Ethernet-kablerne funktionsfejl.

5.

Kontroller de Ethernet-kabler, der er tilsluttet fra computeren, samt computeren, hvor netværksprinteren er tilsluttet til den valgte switch / hub / router. Sørg for, at der ikke er synlige skader. Kontrollér computerens bagside. Enderne af Ethernet-kablerne skal udgive gule eller orange lys.

Med netværksdeling kan du bruge en printer, selvom den er tilsluttet en anden computer. Da processen involverer mere end en computer, kan du støde på problemer med denne opsætning. Netværksudskrivningsproblemer kan omfatte netværksproblemer, printerproblemer eller problemer med den computer, du bruger. Med de rigtige fejlfindingstrin kan du selv løse problemerne.