Sådan fejlfindes en trådløs HP Pavilion

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for 'trådløs strømafbryder', så computeren registrerer trådløse forbindelser. Den 'trådløse strømafbryder' er placeret over tastaturet eller et sted på bagsiden af ​​den bærbare computer.

2.

Naviger til din 'systembakke' nederst i højre hjørne af din skærm og dobbeltklik på 'Trådløse forbindelser' for at kontrollere status for det netværk, som du forsøger at oprette forbindelse til. Gennemse de tilgængelige netværk og dobbeltklik på navnet på den trådløse forbindelse for at kontrollere signalet. Hvis det er for svagt, skal du flytte din HP Pavilion-laptop tættere på routeren / adgangspunktet. Alternativt kan du flytte routeren tættere på, hvor du normalt bruger din bærbare computer.

3.

Ring til din internetudbyder, hvis du vil kontrollere, om det har en driftsfejl i dit område. Hvis du kan oprette forbindelse til det trådløse netværk, men du ikke har adgang til en internetforbindelse, kan det være tilfældet. Hvis du har kontrol over den trådløse router, skal du slukke for den og tænde den igen for at opdatere forbindelsen. Åbn en webbrowser, og kontroller, om du kan oprette forbindelse til internettet.

Tips og advarsler

  • Få adgang til den forudinstallerede 'HP Wireless Assistant.' Klik på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Mobil pc,' Windows Mobilitetscenter 'og' Åbn trådløs assistent. 'Dette gør det lettere for dig at styre alle funktioner, der er relateret til den trådløse forbindelse på dit HP Pavilion. Du skal genkende alle trådløse WLAN- og Bluetooth-enheder og styre dem hver for sig.
  • HP Pavilion notesbøger har indbygget trådløs kapacitet, som gør det muligt for den bærbare computer at registrere trådløse forbindelser inden for rækkevidde. Nogle gange kan din trådløse forbindelse blive meget langsom, eller du kan muligvis ikke oprette forbindelse til internettet ved hjælp af din HP Pavilion-notesbog. Det er vigtigt, at du ved, hvordan du fejler trådløse problemer, når de opstår.