Sådan opretter du en IIS-hjemmeside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager (IIS)' for at åbne din hovedkonsol.

2.

Klik på linket 'Add Web Site' i panelet 'Connections' til højre . Dette åbner websteds oprettelsesguiden. I det nye vindue skal du indtaste et navn på dit websted og klikke på 'Næste'.

3.

Vælg standardprogrampuljen, som er angivet i det næste vindue i 'Program Pool 'drop-down. Klik på 'Næste'. Klik på knappen '...' for at åbne et dialogvindue. Vælg en placering for det nye webstedskatalog og klik på 'OK'. Klik på 'Næste' i hovedvinduet.

4.

Vælg 'All Unassigned' i IP listen. Det betyder, at hjemmesiden er tilgængelig uanset hvilken IP der bruges til at få adgang til hjemmesiden. For de fleste servere er der kun en IP tilgængelig på serveren. Klik på knappen 'Næste'.

5.

Marker afkrydsningsfeltet 'Start websted straks' og klik på 'OK'. Dette skaber de nye hjemmesider på din IIS-server.

Internet Information Services (IIS) giver din virksomhed en webhost-løsning, der indeholder alle dine webstedsfiler og konfigurationer. Før du kan uploade dine webstedsfiler, skal du oprette et nyt webstedsprogram på IIS-serveren. Dette opnås i IIS Manager-konsollen, og det giver dig et guiden-skærmbillede, der hjælper dig med at guide dig gennem oprettelsen af ​​websitet. Dette gør det nemt at opsætte hjemmesiden applikationen.