Definition af Ethernet Bridge

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

Ethernet-broen styrer alle data, der passerer igennem den, for at nå de tilsluttede computere udstyret med 802.11-netværkskort. Ethernet-broen kan være designet til at filtrere indgående data, stoppe potentielt farlig kommunikation og styre medietransmission og overvåge indgående kommunikationsanmodninger med andre computere, der foretager justeringer efter behov for transmissionshastigheden. Pakketransmission via en Ethernet-bro kan bestå af 3 Mbps og større (megabyte pr. Sekund).

Funktioner

En Ethernet-bro består af en router eller et modem, trådløst eller kablet ved hjælp af koaksiale eller netværkskabler, der forbinder computere for at oprette en netværk. Der er to grundlæggende typer broer, lokale og fjerntliggende. Den lokale bro forbinder flere LAN'er (lokale netværk) på ét sted, hvor fjernbroen forbinder flere LAN'er på forskellige steder. Ethernet-broen forbinder en eller flere computere sammen og til internettet gør det til centrum for et netværk.

Fremtid

Med fremskridt inden for teknologi kan Ethernet-broen nu overføre over en gigabyte pr. Sekund. Udstyret er mindre, slankere, kommercielt tilgængeligt for virksomheder og hos hjemmebrugere til overkommelige priser. Da udstyr er udviklet til at holde mere information i mindre pakker udvides Ethernet-broen til at transmittere data op til en terabyte pr. Sekund. Ethernet-teknologi har eksisteret siden 1970'erne, da Xerox Corporation begyndte at danne netværk computere sammen ved hjælp af koaksialkabler. Bridging blev tilgængelig på det kommercielle marked i 1980'erne, hvilket muliggjorde forbindelser og pakketransmissioner mellem lignende netværk. Brugen af ​​Ethernet-broer har fortsat med at udvikle sig gennem årene, hvilket gør det muligt at sende større pakker af information hurtigere.