Hvordan installerer jeg et trådløst LAN Mini PCI-kort inde i denne computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for pc'en. Træk alle ledningsforbindelser, herunder strømforsyningsledningen, ud.

2.

Fjern de fastholdelsesskruer, der holder sidepanelet eller dækslet på plads. Afhængigt af computerens fabrikat og model kan hele toppen af ​​sagen løftes, når skruerne er fjernet, eller en af ​​sidepanelerne glider tilbage og væk fra sagen. Nogle kan have drejeskruer, der løsner eller skruer med skruer, der kræver en skruetrækker.

3.

Se i den åbne side af sagen og find PCI-slidserne i den nederste tilbage til sagen mod bagsiden af ​​sagen. Find en ledig PCI slot, som regel hvid med smalle slots i midten.

4.

Fjern skruen i bagsiden af ​​den tilgængelige PCI slot, der holder et metalstykke i placere. Dette metalstykke dækker den ydre adgang til LAN-kortets porte og trådløse antenne. Skub metalstykket ud for at afsløre åbningen.

5.

Læg kanten af PCI-kortet, der har guld- eller sølvforbindelseslinierne med PCI-slidsen. Sørg for, at antennen, hvis kortet har en, er placeret gennem åbningen på bagsiden af ​​computeren. Skub kortet kort i sporet, indtil det kan

6.

Udskift den ene skrue, der holder åbningsdækslet på plads for at sikre PCI LAN-kortet på plads.

7.

Udskift computerens dæksel og fastgørelsesskruerne. Tilslut computerens netledning og alle eksterne enheder. Tænd for computeren.

8.

Klik på pop-up, der viser, at der er registreret ny hardware, og indsæt mini-PCI-kortets cd'er, hvis det fulgte med en. Hvis ikke, skal kortet automatisk registreres og være klar til brug.

Tips og advarsler

  • Undgå at beskadige komponenter mod statisk elektrisk stød ved at røre dine hænder en metalvare uden for computerens kasse, inden du håndterer interne komponenter.
  • Et trådløst lokalnetværk (LAN) mini-perifert komponentforbindelse (PCI) -kort giver dig mulighed for at tilføje Wi-Fi-funktioner til en stationær computer, der ikke har et indbygget Wi-Fi-kort. Nogle af disse trådløse kort har eksterne antenner, og nogle har også fysiske Ethernet-porte til lokalnetværk via kablede netværk. Disse kort er nyttige, hvis din computer mangler USB-porte, eller du vil ikke have en USB-port hele tiden optaget af en USB-trådløs adapter.