Hvordan laver jeg op XBox Live med Verizon Broadband på en eMachines Computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din eMachines-computer, og åbn Start-menuen, når Windows er færdig med at indlæse.

2.

Skriv 'ncpa.cpl' ind i Windows Søg boksen og tryk 'Enter'. Dette vil hente vinduet Network Connections.

3.

Højreklik på din eMachines primære internetforbindelse og vælg 'Egenskaber'.

4. < / p>

Klik på fanen 'Deling' og marker indstillingen 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse'. Klik på 'OK' for at afslutte opsætningen af ​​ICS på dine eMachines.

5.

Slut Ethernet-kablet til den anden Ethernet-port på dine eMachines, og sæt derefter den anden ende i Ethernet port på bagsiden af ​​din Xbox. Sørg for, at dine eMachines også er tilsluttet DSL-modemet, når du gør det.

6.

Tænd for din Xbox 360 og naviger til menuen Netværksindstillinger.

< p> 7.

Vælg 'Test Xbox Live Connection'. Xbox 360 registrerer automatisk internetforbindelsen, der deles via din eMachines-computer og vil oprette forbindelse til internettet ved hjælp af den forbindelse.

Den typiske måde at forbinde mere end en enhed med til internettet (i dette tilfælde en eMachines computer og en Xbox 360) er ved at køre begge forbindelser via en bredbåndsrouter. Af og til kan du dog finde dig uden adgang til en router, men stadig ønsker at forbinde mere end en enhed til internettet. Når denne type situation opstår, kan du gøre din eMachines-computer til en improviseret router ved hjælp af funktionen 'Internet Connection Sharing', der er inkluderet i Windows.