Hvordan tilføjer jeg en trådløs router til et kablet netværk?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut den trådløse router direkte til en computer ved at tilslutte et Ethernet-kabel til en af ​​netværksportene på bagsiden af ​​routeren. Slut den anden ende til Ethernet-porten på den bærbare computer. Du kan muligvis oprette en statisk IP til computeren for at oprette forbindelse til routeren.

2.

Åbn en internetbrowser som Internet Explorer eller Firefox. Indtast IP-adressen til routeren i adresselinjen. Indtast brugernavnet og adgangskoden til routeren. Standard IP, brugernavn og kodeord skal angives i brugervejledningen til routeren.

3.

Gå til opsætningsmenuen og deaktiver DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) på routeren. Skift standard IP til den udpegede statiske IP for den trådløse router på dit kablede netværk. Gem indstillingerne og afbryd routeren fra computeren.

4.

Tilslut routeren til en switch på det kablede netværk eller i den kablede router. Den statiske IP-sæt i routeren bliver IP'en for at få adgang til indstillingerne for den trådløse router. Enhver computer, der forbinder via den trådløse router, tildeles en IP via den kablede routers DHCP.

Tips og advarsler

  • Alle netværksændringer skal foretages af netværksadministratoren eller en netværksprofessionel for at sikre, at netværksindstillingerne er korrekte.Dette forhindrer potentielle sikkerhedslækager. Indstil et WPA-kodeord på den trådløse router for at forhindre netværkshackere i at få adgang til computere. Skift også standardadgangskoden på begge kablet og trådløse routere.
  • Trådløst netværk bliver næsten en nødvendighed for ethvert netværk. Det sparer penge på kørende kabler, og flere mobile enheder udvikles nu med Wi-Fi-kapacitet uden at skulle tilslutte en kablet forbindelse. For at opgradere et kablet netværk til den trådløse tidsalder er et adgangspunkt eller en router nødvendig. Tilslutning af en trådløs router til et kablet netværk kræver ekstra opsætning for at opretholde et samlet netværk. Bare at tilslutte routeren opretter to separate netværk uden mulighed for at dele filer og printere mellem de to.