Sådan administreres netværkscomputere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din computer. Vent til skrivebordet skal indlæses. Gå til menuen 'Start' og klik på 'Netværk'. Dobbeltklik på 'Netværk og delingscenter' og klik på 'Administrer netværksforbindelser.' Højreklik på dit 'netværk' og klik på 'Egenskaber'. Administrer og konfigurer alle computere på dit netværk, f.eks. Drivere og strømstyring.

2.

Gå til netværk og delingscenter og klik på 'Deling og opdagelse.' Klik på 'Tænd' i de forskellige kategorier for at aktivere fil-, printer- og mediedeling på netværket. Klik på 'Anvend' for at gemme indstillingerne. Find 'Opgaver' under Netværks- og delingscenter og klik på 'Vis computere og enheder.' Højreklik på computere på netværket og klik på 'Udforsk' for at få vist oplysninger på computeren.

3.

Administrer netværkssikkerhed. Gå til menuen 'Start' på din computer og klik på 'Kontrolpanel.' Vælg 'Sikkerhedscenter' og klik på 'Kontroller sikkerhedsstatus'. Gennemgå Security Essentials, og foretag justeringer blev angivet fra 'Check Settings' advarsler. Klik på pilen 'Check Settings' for at justere sikkerhedsindstillingerne under hver kategori for netværket.

Når du har oprettet dit computernetværk, kan du styre alle computere på netværket fra kontrolpanelet. Du kan administrere netværkssikkerhed og internetindstillinger for netværket under kontrolpanelet. Administrer netværksindstillinger og deling fra computerens netværk og delingscenter.