Sådan forbinder du computere til AT u0026 T Wireless DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af computere til AT u0026 T DSL via trådløs

1.

Bestil et DSL-kit fra AT u0026 T. Angiv, at det vil blive brugt til trådløst internet for at sikre, at du modtager et kombinationsmodem og en trådløs router. Når det kommer frem, skal du kontrollere, at det har et modem, strømledning og nok DSL-filtre til alle telefonstikkene i dit hus eller kontor.

2.

Vedhæft DSL-filtre, der følger med DSL-kittet til hver af telefonstikkene i dit hus eller forretning, der har en telefon, der er tilsluttet den. Stikkene har to stik i dem. Sørg for, at alle telefoner er tilsluttet til telefonsiden, og alle computere er tilsluttet til computersiden.

3.

Placer installations cd'en (inkluderet i DSL-pakken) i din computer og følg instruktionerne.

4.

Slut den grå telefonledning fra DSL-modemet til DSL-filteret nærmest modemet i porten mærket 'Computer'. Slut modemet til en strømkilde.

5.

Slut computeren til modemet via et Ethernet-kabel. Tænd modemet. Vent til modemet modtager et signal og for alle signallysene på forsiden af ​​modemmet for at blive en stabil grøn. Dette kan tage op til 30 minutter.

6.

Opret forbindelse til modemet (det skulle have været navngivet noget specifikt i installationsprocessen) ved hjælp af en bærbar computer eller anden ikke-kablet computer med et trådløst netværkskort. Opret forbindelse til modemet og indtast log-on-adgangskoden. Gem oplysningerne på din computer. Gentag dette trin for nye trådløse computere, der er føjet til modemet.

Tips og advarsler

  • Det kan tage tid for den første forbindelse til internettet at forekomme . Hvis den ikke er tilsluttet om en time, skal du ringe til AT u0026 T-hotline for at sikre, at der ikke er en fejl i dit område.
  • AT u0026 T kan tilbyde sine DSL-kunder et kombinationsmodem og en trådløs router. Således kommer adgang til trådløst internet via modemet, der allerede leverer DSL-internetadgang, hvilket gør det muligt for brugerne at fjerne det ekstra køb af en separat router, der normalt kræves for trådløs internetadgang via andre udbydere. Opsætning af internetadgang til flere computere er simpel og kan gøres fra ethvert sted i hjemmet eller kontoret, som DSL-modemet er placeret i.