Sådan opretter du forbindelse til en anden computer på samme Netgear

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows XP

1.

Klik på knappen 'Start' fra skrivebordet.

2.

Vælg 'My Netværkssteder 'fra startmenuen. Netværksplaceringsvinduet vil dukke op og vise alle mapper, der for øjeblikket deles på dit netværk.

3.

Klik på 'View Workgroup Computers' for at se en liste over computere, der for øjeblikket er tilsluttet til din Netgear.

4.

Dobbeltklik på computerens navn for at se de delte mapper og få adgang til filerne over netværket. Afhængigt af delingsindstillingerne bliver du kan kopiere og redigere disse filer fra din computer.

Windows Vista og Windows 7

1.

Klik på knappen 'Start' fra skrivebordet. < /p>

2.

Klik på 'Netværk' i startmenuen for at få vist en liste over computere, der er tilsluttet Netgear. Hvis startmenuen ikke viser 'Netværk' som en mulighed, skal du kan også skrive 'Netværk' i tekstboksen på startmenuen for at se listen.

3.

Dobbeltklik på computeren på dit netværk for at se filerne og mapperne på computer deler i øjeblikket. Afhængigt af delingsindstillingerne kan du kopiere og redigere disse filer fra din computer.

En Netgear er en router, der giver dig mulighed for at forbinde to eller flere computere sammen på et netværk. Computere kan dele netværksressourcer, filer og internetforbindelse via Netgear-routeren. Når begge computere er tilsluttet samme Netgear, bliver de automatisk forbundet. Du skal dog først kunne finde den anden computer på netværket, før du kan dele filer mellem dem.