Sådan skjuler du IP-adressen på iMac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Skjul din IP-adresse

1.

Naviger til Proxy.org. Dette websted er en stor ressource for yderligere information om proxyservere og IP-adresser, og det er også en hurtig og nem måde at surfe på internettet anonymt.

2.

I øverste højre hjørne afsnit på siden, vil du se en tekstboks, hvor du kan indtaste den webadresse, du ønsker at besøge. Vær sikker på og indtast i 'www.' samt resten af ​​adressen.

3.

Klik på knappen 'Gå' under din tekst. Hvis du vil vælge en bestemt proxyserver fra listen, skal du klikke på den. Ved at klikke på 'Gå', vil Proxy.org tilfældigt vælge en proxyserver til dig.

4.

Du vil se hjemmesiden begynde at indlæse og arbejde. Der vil være et annoncebanner øverst på skærmen, men du vil se den hjemmeside, du ønskede at besøge under annoncerne.

Tips og advarsler

  • Brug ikke Proxy.org til at udføre ulovlig aktivitet.
  • Din IP-adresse (Internet Protocol) er i hovedsagen din computers telefonkort. Når du besøger et websted, giver din IP-adresse dem besked om, hvem der er besøgt, og hvor du befinder dig. Din IP-adresse kan spores tilbage til dig via internetudbyderen Tjenesteudbyderen), du bruger, uanset om det er på arbejde eller hjemme. Hvis du vælger at blokere eller skjule din IP-adresse, kan du få adgang til websteder uden at vide, hvor eller hvem du er. Ved hjælp af en proxyserver er den hurtigste og nemmeste måde at opnå dette på. . Med en proxyserver er der ingen software til at installere eller konfigurere.