Sådan tilføjes en computer til en hjemmeserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din computer. Vent til skrivebordet skal indlæses. Gå til 'Start' menuen og klik på 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative Tools' i menuen, og klik på 'Active Directory Users and Computers' for at tilføje en computer til dit hjemmenetværksnetværk.

2.

Find serverdomæne. Klik på 'Computere' og vælg 'Ny'. Klik på 'Tilføj' og indtast et navn til computeren i tekstfeltet, der vises i konfigurationsvinduet. Klik på 'Næste' for at tilføje computeren til hjemmeserveren. Gennemgå det sammenfattende skærmbillede, der vises, og vælg 'Afslut' for at afslutte serverdomænet.

3.

Genstart computeren, der er føjet til netværket. Tænd den computer, der blev tilføjet til Active Directory. Log på hjemme serveren via den tilføjede computer. Gentag processen for at tilføje yderligere computere til hjemmeserverenetværket.

Du kan tilføje en computer til en hjemmeserver ved at konfigurere Windows Active Directory Service. Active Directory beskytter netværkssikkerheden og kan bruges til at tilføje brugere og computere til netværket.