Sådan tilslutter du en pc og en bærbar computer til synkronisering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din pc og laptop ved at logge hver enkelt af dem på det samme lokalnetværk (LAN) for at give fuldstændig adgang frem og tilbage mellem dem. Med et tilslutningsnetværk - enten kablet eller trådløst - kan du så frit kopiere filer frem og tilbage mellem computere og opdatere hver med de nyeste versioner af dine dokumenter.

2.

Tilslut din pc og laptop via et direkte kabel i situationer, hvor der ikke er noget netværk tilgængeligt. Nyere computere kan tilsluttes via et USB-til-USB-kabel, mens ældre computere uden USB-porte skal tilsluttes via deres serielle porte. Vælg det tilslutningskabel, der passer til din pc og bærbare tilslutninger i hver ende og tilslut kablet i overensstemmelse hermed.

3.

Installer en synkroniseringssoftware efter eget valg på hver computer eller brug Windows Sync Center for at etablere den elektroniske forbindelse mellem computere. Programmer som FolderShare, BeInSync eller Allways Sync - samt Windows Sync Center - overvåger løbende de filer og mapper, du identificerer, og opdaterer automatisk hver tilsluttet computer med de nyeste versioner af dine dokumenter, så du undgår at huske hvilken computer du Brugte sidste gang du arbejdede på hver fil. Følg softwareens indbyggede instruktioner, når du er klar til at starte synkroniseringsprocessen.

Med populariteten af ​​bærbare computere arbejder mange mennesker på flere computere i deres daglige liv. De kan have en pc på arbejde og en bærbar computer hjemme eller omvendt. Og fordi de kan arbejde på ethvert projekt fra en computer, kan den nyeste version af deres dokumenter være på begge computere. Hvis du forbinder din pc og din bærbare computer til at synkronisere, løser du problemet med løbende at skulle opdatere en computers version af filer eller en anden uden at skulle huske hvilken computer du plejede at arbejde på.