Hjemmelavet Wireless Internet Booster

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få et parabolformet metalstykke, f.eks. en servietring, halvdelen af ​​en Pringles eller Pepsi-kan eller nogle asiatiske køkkengrej. Det er bedst at have mindst to muligheder for at kontrollere, hvilken der er i stand til et større signalforøgelse. Hvis du bruger en dåse, skær den i en halv med en kniv eller med en saks.

2.

Sæt servietringen, wok eller halvdelen af ​​en dåse øverst på et metal eller en anden slags pol. Denne pol eller basis for den trådløse internetforstærker er ikke særlig vigtig, da den kun tjener til at holde samlingen op og gøre det muligt at ændre placeringen og tjekke forskellige stillinger. Du kan endda bruge en gammel lampestativ, en træpind eller noget andet, der kommer i brug. Fastgør metalstykket til stativet med masser af elektrisk tape.

3.

Placer USB-adapteren i midten af ​​metalparabolelementet og fastgør det med mere elektrisk tape. Sørg for at placere adapteren i midten af ​​metalelementet, men ikke ved at trykke på midten. Bemærk, at du skal dreje kabelindgangen med forsiden nedad.

4.

Tilslut den ene ende af et USB-kabel til USB-adapteren, der er monteret på antenneforstærkeren.

p> 5.

Tilslut den anden ende af USB-kablet til din computer eller laptop ved hjælp af den korrekte USB-indgang.

6.

Kontroller styrken af Wi-Fi-signalet ved at se på stængerne i nederste højre hjørne. Ændre stedet for internet signal booster for at opnå de optimale resultater.

Tips og advarsler

  • Prøv at ændre positionen på din router, kontrollere hvilken placering giver det stærkeste signal.
  • Vær meget forsigtig, når du bruger et skarpt værktøj som f.eks. en kniv til at skære en metalbeholder.
  • Trådløst lokalnetværk eller WLAN er et netværk, der forbinder to eller flere enheder, oftest en computer og et internetadgangspunkt, f.eks. En router. Trådløs internetadgang bliver stadig mere populær og udbredt, med hotspots i caf u0026 eacute; s, skoler og parker, og planlægger også at lave fuldskala gratis Wi-Fi-netværk. Næsten alle nye computere, computere, konsoller og smartphones er fremstillet med en forudinstalleret trådløs enhed, der gør det muligt at bruge offentlige og personlige Wi-Fi-netværk. Du kan forstærke dit WiFi-signal ved at opbygge en hjemmelavet trådløs internetforbindelse.