Hvordan ændrer jeg indstillingerne på en AT u0026 T 2 Wire DSL Router?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tæt computeren og 2Wire-routeren sammen ved hjælp af et Ethernet-kabel. Brug af et Ethernet-kabel giver en direkte og sikker forbindelse til routeren og undgår konflikter. For at forbinde routeren og computeren skal du slutte den ene ende af Ethernet-kablet til en af ​​LAN-portene (Local Area Network) på bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit skrivebord eller på din bærbare computer.

2.

Indtast routers URL i adressebjælken i din webbrowser. Normalt indlæser routerenes IP-adresse adgang til MDC (Management Diagnostic Console), men ISP (Internet Service Provider) blokerer adgang til MDC. Indtastning af routers IP-adresse giver Du har adgang til en meget begrænset mængde af indstillinger for routeren på grund af denne begrænsning. URL-adressen til 2Wire er http://gateway.2wire.net/mdc. Hvis adressen ikke virker, skal du bruge http: // homeportal / mdc.

3.

Indtast '2wire' i adgangskodefeltet, hvis du bliver bedt om at få adgangskode. Hvis denne adgangskode ikke tillader adgang, skal du indtaste standardadgangskoden for 'Wireless'. Med adgangskoden indtastet er alle routerindstillinger tilgængelige for redigering.

Hvis du ejer en AT u0026 T 2Wire DSL-router, og du vil foretage ændringer som f.eks. Opsætning af brodannelse eller MAC-filtrering eller konfiguration af en firewall, kan du ikke få adgang til routerindstillingerne på traditionel måde af andre routere. 2Wire routere bliver ofte genkendt af internetudbydere, og efterfølgende er der indført restriktioner for at forhindre dig i at foretage ændringer, som kan ændre måden dit netværk interagerer med din udbyder. Dog har 2Wire mulighed for at få adgang til routerindstillingerne, selvom din udbyder har begrænset dig fra at gøre det.