Hvordan konfigurerer jeg en computer til kabel-internet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug et Ethernet-kabel (også kendt som kategori 5 eller Cat-5) til at forbinde din computer til et kabelmodem. Kabelmodemet leveres typisk af din internetudbyder. Indsæt den ene ende af kablet i computerens Ethernet-port og den anden ende på bagsiden af ​​kabelmodemet, der siger 'Ethernet.'

2.

Brug din kabellinje (typisk det hvide kabel) til at forbinde dit kabelmodem. Tilslut den ene ende af kablet til stikkontakten. Tilslut den anden ende til 'Kabel' -porten på bagsiden af ​​kabelmodemet. Vent, indtil du ser en blinkende skærm på systembakken (ved siden af ​​uret). De grønne lys på dit kabelmodem skal også begynde at blinke.

3.

Start din favoritwebbrowser, og du skal allerede være forbundet til internettet.

Kabel Internet er en bredbåndsinternetadgangstjeneste, som leveres af din kabel-tv-udbyder. I modsætning til opkalds- eller DSL-forbindelser (som bruger en telefonlinje) bruger kabelinternet din kabelledning og et kabelmodem til at oprette forbindelse til internettet. Kabel Internet er typisk hurtigere end dial-up og DSL. Folk bruger ofte en router (kablet eller trådløs) for at tillade flere computere at bruge en enkelt internetadgang til internettet. Du kan konfigurere din computer til kabelinternet ved hjælp af et Ethernet-kabel.